Laura is Sparkle Professional

Laura van den Berg is Sparkle Professional; veelzijdig met persoonlijke kracht. Coach zowel voor individu als business coach en Chief Happiness Officer.

Dankbaar voor wat op mijn pad is gekomen om nu life-changing inzichten en bewustwording door te kunnen geven.

De combinatie van een flinke dosis ervaring in het bedrijfsleven aangevuld met verdiepende opleidingen en intense processen, stelt mij volledig in staat het essentiële door te geven en zowel individu als organisatie op weg te helpen om weer van binnen uit te stralen. Mijn begeleiding biedt helderheid en creëert richting.

Mijn reis naar Sparkle Professional

Na mijn opleiding voor Hoger Management heb ik een jaar in Zuid Afrika gewoond; een prachtige ervaring. Vervolgens ben ik in retail beland waar ik op jonge leeftijd (24) mooie uitdagende (internationale) management posities bekleedde met grote verantwoordelijkheden. Leerzame jaren brachten leerzame momenten.

Het werd wat saai; bij elke sollicitatie werd ik aangenomen, binnen elk bedrijf waar ik startte maakte ik in no-time promotie en zo dacht ik succesvol en gelukkig te zijn.

Toch ging dat laatste knagen, voelde de balans niet altijd goed en voelde ik me niet prettig met het leven dat ik op dat moment gecreëerd had. Er diende zich vragen aan, die van binnen uit gezien wilde worden.

Ik besloot mijn baan als senior manager en bijbehorende fijne salaris op te zeggen, na een ambitieuze carrière van ruim 11 jaar in het bedrijfsleven en in het ‘niets’ te stappen. Ik kwam erachter dat ik behoefte had aan vrijheid en verdere verdieping; iets klopte niet en ik verlangde naar een zinvolle waarde in leven en werken. 

Paying it forward

Ruimte durven geven aan dat wat gezien wilde worden; dat is niet altijd leuk en vraagt lef en vertrouwen en het doorlopen van een eigen proces. 

Ik wilde in contact komen met wat oprecht goed voelt en ik energie van krijg. In deze transitie periode heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan en geleerd trouw te zijn aan mezelf en mijn kernwaarden. Voor mij staat trouw zijn aan mijn intuïtie en uitstraling centraal.

Daardoor ben ik dichter bij mijn natuurlijke talenten gekomen en in staat vanuit mijn hart te leven en te werken. Natuurlijk dienen zich daar altijd nog uitdagingen aan. Die zorgen ervoor dat ik weer rijker en wijzer word en in contact blijf met mijn eigen krachten.

Een persoonlijke uitstraling komt vanuit het hart; een levensvreugde ervaren zowel persoonlijk als in wat je doet qua werk, maar ook in relatie tot je omgeving zowel zakelijk als prive.

Mijn Sparkle heb ik vertaald naar wat ik als zelfstandige sinds 2015 uitdraag; ‘Sparkle Professional’.

Mijn sprankelende missie een Sparkle door te geven; ik reis een stukje met jou als persoon of organisatie mee. Alles is mogelijk wat jij wenst en wat je in je hart voelt; zolang je daar trouw aan durft te zijn.