Coaching voor bedrijven

Stralende mensen in organisatie

Energie krijgen van je werk ipv dat het energie kost. Dit geldt voor directie, management en iedereen op de werkvloer.

Door 1 persoon te ‘raken’ heeft dit altijd een positief effect op de rest van de organisatie; als een soort olievlek. Voor zowel persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Of er aandacht benodigd is op persoonlijk of zakelijk vlak maakt niet uit, in gesprek met een onafhankelijk coach is van ongekende waarde. Zodat je in je kracht komt of blijft, focus vindt en optimaal en lekker kunt werken.

Een absolute toegevoegde waarde is dat ik ruim 12 jaar werkervaring heb op hoog niveau in het bedrijfsleven. Ik weet en begrijp wat er in organisaties gebeurd.

Het is prachtig om managers en team leden te ondersteunen om stevig te staan, in vertrouwen en te professionaliseren in leiderschap en people management. Impact en veerkracht vergroten. Verbeterde samenwerkingen en resultaten.

Sparkle Professional biedt een interne aanpak; effectief, energiek en doortastend met ruim 12 jaar ervaring in het bedrijfsleven en op basis van getoetste (trainings-) theorieen, toegepast met een stralende energie en groot intuitief vermogen.

Review 2023 -2024 coaching traject 1:1

Het traject brengt mij waardevolle inzichten voor zowel mijn professionele als privéleven.

Haarfijn voelt Laura aan hoe ea in elkaar steekt en daardoor speelt zij zo goed in op de situatie met precies de juiste aanpak. Voor mijn gevoel begrijpt Laura mij echt en is daarmee in staat om volledig in te tunen op wat ik nodig heb.

Ik ontdek elke sessie weer iets nieuws, ik leer over mijzelf, ik zie dingen waar ik mee verder kan op allerlei vlakken. Elke sessie met Laura geeft mij energie. Ik ben zo dankbaar voor mijn coach Laura, in mijn ogen zijn er maar weinig coaches zoals zij. Laura is deskundig, laagdrempelig benaderbaar, zonder oordeel bekijkt zij zaken van de positieve kant.

Angelique

HR Manager Thebe

Het Sprankelende Aanbod

voor coaching en samenwerking in het bedrijfsleven

1 op 1 zakelijke coaching

 • 1 op 1 coachgesprek met een onafhankelijk professioneel en ervaren coach
 • Per persoon verschilt welke methodiek of aanpak ingezet wordt
 • Het levert altijd concrete inzichten en handvatten op
 • Stevig(er) staan, (zelf)vertrouwen, veerkracht, impact vergroten
 • Professionaliseren en leiderschapskills ontwikkelen
 • Verbeterde samenwerkingen en resultaten
 • Grote stappen kunnen gezet worden; coaching draagt bij aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Huidige klanten zijn veelal bedrijven die coaching aan management en medewerkers vrijblijvend aanbieden ten gunste van welzijn en loyaliteit.

 • Gemiddeld 6 tot 9 of 12 sessies per 1 op 1 traject
 • Sommige managers komen al jaren met regelmaat (elke 3 a 4 weken), het belang van onafhankelijk te delen en te verrijken, de groei en ontwikkeling is ongekend
 • Duur per sessie is gemiddeld 75 min
 • Pakket 6 sessies € 1500
 • Pakket 6 sessies incl tussentijds mail/ telefonisch consult € 1850
 • Pakket 9 sessies € 1999
 • Pakket 9 sessies incl tussentijds mail/ telefonisch consult € 2350
 • Investering losse coach sessie is € 290 ex btw
 • Tussentijds consult per mail/ telefonisch € 80 tot 30 min

werkwijze

Er zijn twee ingangen; als werkgever heb je interesse coaching aan te bieden aan je mensen. Lees meer over werkgevers die je voor zijn gegaan; het maakt een sprankelend verschil.

Of je bent manager of team lid en hebt behoefte aan coaching voor jouzelf waarbij de aanleiding of behoefte werkgerelateerd lijkt.

Er is een eerste vrijblijvende kennismaking, een wederzijdse klik is de basis.

Sessies, trajecten en coach sessies vinden vrijwel altijd plaats buiten de werkomgeving. Ik faciliteer een prettige coach locatie en inspirerende plekken voor team coaching.

werkgever

 • Ik kom altijd naar de organisatie toe om nader kennis te maken en goed beeld te krijgen bij het bedrijf en behoefte
 • Het blijft nooit bij de directiekamer; graag beweeg ik over de werkvloer om de mensen te zien tijdens de kennismaking met organisatie.

coaching op eigen initiatief

 • Heb je behoefte aan coaching, waarbij de aanleiding of behoefte werk gerelateerd lijkt?
 • Wil je op eigen initiatief professionele coaching? Voel je welkom.
 • Tarieven op maat

Jouw ervaring en transformatie

De setting waar ik jou ontvang biedt veiligheid, waardoor spanning in het lijf weg ebt. Alles kan en mag gezegd en gevoeld worden, zodat jij je vrij voelt. Mijn vermogen bewijst precies aan te voelen en ontleden wat er nodig is voor jou.

Meer energie en tegelijkertijd meer rust ervaren. Doen wat je daadwerkelijk wilt in jouw werk en leven. Meer stralen vanuit (zelf) vertrouwen. Trouw aan jezelf zijn.

Een coach proces heeft niet als doel een leven met alleen maar rozengeur en manenschijn. Wel over meer vertrouwen, in regie komen van jouw eigen geluk, groei en persoonlijke ontdekkingsreis.

“WAUW, wat voel ik mij goed. Vanuit mijnw erkgever heb ik de kans gekregen een coaching traject te volgen om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen, zowel op zakelijk gebied als prive.

Door de fijne en praktische coachingstijl van Laura heb ik nu handvaten om beter om te gaan met mijn valkuilen en onzekerheden.

Dit heeft zoveel in mij teweeg gebracht dat ik nu veel meer energie, focus en rust ervaar. Hierdoor kan ik echt kwaliteit leveren in mijn werk en hb ik bovenal meer plezier!

Ik ben nu veel meer in balans met  mijzelf, dat geeft veel kracht en vertrouwen.”

 

Willeke

Consultant

“Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met een coach, dat is Laura.

Op deze manier kan men in een veilige omgeving het gesprek aan gaan over dingen waar ze tegenaan lopen.

Of het nu over professionele of persoonlijke onderwerpen gaat, dat maakt niet uit.

Als management en directie merken we een zeer positief verschil”

Directie

KWEEKERS

“Ik heb Laura leren kennen als een zeer betrokken coach. Een expert in het verbinden van mensen in hun kracht. Mooi hoe Laura met onze organisatie om ging en de manier waarop zij inspeelt op de behoefte van zowel management en team. Laura heeft ons praktische tools in handen gegeven om werkgeluk te vergroten en te behouden”.

Rinske

Manager

Via mijn werkgever ben ik bij Laura terecht gekomen. Mijn vraagstelling leek simpel. Gedurende de 1e sessie al bleek mijn vraagstelling ingewikkelder. Geen moment tijdens het 1 op 1 coach proces heb ik mij ongemakkelijk gevoeld om (prive) zaken op tafel te leggen en had ik steeds een goed gevoel na een sessie.

Mijn vraagstelling is volledig opgepakt en ik voel mij een stuk beter. Bij twijfel zou ik een coach traject bij Laura altijd aanbevelen; Laura ondersteunt en helpt je verder op weg, ik voel mij een stuk zekerder.

Romano

Senior Consultant

Voor vragen en informatie

Neem hier contact op

11 + 4 =