Coaching voor bedrijven

Stralende mensen binnen organisatie

Energie krijgen van je werk ipv dat het je energie kost. Dit geldt voor directie en management en iedereen op de werkvloer.

Door 1 persoon te ‘raken’ heeft dit altijd een positief effect op de rest van de organisatie; als een soort olievlek. Voor zowel persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Als onafhankelijk coach vinden sessies 1 op 1 plaats met diegenen die hier behoefte aan hebben. Of het een persoonlijke of zakelijke situatie betreft maakt niet uit. Het dient op alle vlakken. Zodat je je krachtig voelt, focus krijgt en optimaal en lekker kunt werken.

Met 12 jaar ervaring op hoog niveau in het bedrijfsleven, is dit een absolute toegevoegde waarde om te begrijpen wat er in organisaties gebeurd.

Het is prachtig om managers en team leden te ondersteunen om stevig te staan, vertrouwen te vergroten en te professionaliseren in leiderschap en people management. Impact en veerkracht vergroten. Verbeterde samenwerkingen en resultaten.

Sparkle Professional biedt een interne aanpak; effectief, energiek en doortastend met ruim 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven en op basis van getoetste (trainings-) theorieen, toegepast met een stralende energie en groot intuitief vermogen.

Het sprankelende aanbod

voor team

1 op 1 zakelijke coaching

1 op 1 in gesprek met jou en de mensen als onafhankelijke bedrijfscoach. Dat geeft vertrouwen, openheid. 

Met 12 jaar ervaring op hoog niveau in het bedrijfsleven, is dit een absolute toegevoegde waarde om te begrijpen wat er in organisaties gebeurd.

Het is prachtig om managers en team leden te ondersteunen om stevig te staan, vertrouwen te vergroten en te professionaliseren in leiderschap en people management. Impact en veerkracht vergroten. Verbeterde samenwerkingen en resultaten.

Door 1 persoon te ‘raken’ heeft dit altijd een positief effect op de rest van de organisatie; als een soort olievlek. Voor zowel persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Huidige klanten zijn bedrijven die coaching aan hun management en medewerkers vrijblijvend aanbieden ten gunste van welzijn en loyaliteit.

Gemiddeld zijn er 6 tot 9 sessies benodigd, dit verschilt per individu en situatie. Sommige managers komen al jaren met regelmaat (elke 3 a 4 weken), de groei en ontwikkeling is ongekend, zowel persoonlijk als zakelijk.

De duur is ongeveer 75 min en de investering voor een coach sessie is €180 ex btw.

in gesprek

Een eerste vrijblijvende kennismaking. Ik kom altijd naar de organisatie toe om nader kennis te maken. Mijn zintuigen nemen waar wat vaak aansluit op de behoefte van een organisatie of management.

We merken vanzelf of er wederzijds een match is. Als directie, HR of management is het van belang op de inhoud begrepen te worden. Het blijft nooit bij de directiekamer; graag beweeg ik juist over de werkvloer om de mensen te zien. Het maakt een sprankelend verschil.

Sessies, trajecten en coach sessies vinden vrijwel altijd plaats buiten de werkomgeving. Ik faciliteer een prettige coach locatie en inspirerende plekken voor het team. 

Op maat

Succes en welzijn van mens en organisatie,  laag ziekteverzuim, behoud en loyaliteit van waardevolle teamleden, wat wordt er momenteel aan gedaan intern?

Een coach of training traject wordt op maat afgestemd. Dat is het succes van Sparkle Professional; we kijken naar het hart van het bedrijf en betrokken mensen.

De behoefte wordt in kaart gebracht. Daardoor hebben sessies impact en rendeert de investering maximaal. Na een 1e sessie van een team traject, zegt directeur eigenaar dit erover; “ik heb het nu al terug verdiend, wat een waarde”.

Werkgevers bieden aan hun mensen vrijblijvende coaching aan en zijn uitermate tevreden over de ontwikkeling en resultaten. Minder onrust, meer focus, mensen goed, krachtiger en lekkerder in hun vel. Zodat ieder kan doen waar hij goed in is.

“WAUW, wat voel ik mij goed. Vanuit mijnw erkgever heb ik de kans gekregen een coaching traject te volgen om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen, zowel op zakelijk gebied als prive.

Door de fijne en praktische coachingstijl van Laura heb ik nu handvaten om beter om te gaan met mijn valkuilen en onzekerheden.

Dit heeft zoveel in mij teweeg gebracht dat ik nu veel meer energie, focus en rust ervaar. Hierdoor kan ik echt kwaliteit leveren in mijn werk en hb ik bovenal meer plezier!

Ik ben nu veel meer in balans met  mijzelf, dat geeft veel kracht en vertrouwen.”

 

Willeke

Consultant

“Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met een coach, dat is Laura.

Op deze manier kan men in een veilige omgeving het gesprek aan gaan over dingen waar ze tegenaan lopen.

Of het nu over professionele of persoonlijke onderwerpen gaat, dat maakt niet uit.

Als management en directie merken we een zeer positief verschil”

Directie

KWEEKERS

“Ik heb Laura leren kennen als een zeer betrokken coach. Een expert in het verbinden van mensen in hun kracht. Mooi hoe Laura met onze organisatie om ging en de manier waarop zij inspeelt op de behoefte van zowel management en team. Laura heeft ons praktische tools in handen gegeven om werkgeluk te vergroten en te behouden”.

Rinske

Manager

Via mijn werkgever ben ik bij Laura terecht gekomen. Mijn vraagstelling leek simpel. Gedurende de 1e sessie al bleek mijn vraagstelling ingewikkelder. Geen moment tijdens het 1 op 1 coach proces heb ik mij ongemakkelijk gevoeld om (prive) zaken op tafel te leggen en had ik steeds een goed gevoel na een sessie.

Mijn vraagstelling is volledig opgepakt en ik voel mij een stuk beter. Bij twijfel zou ik een coach traject bij Laura altijd aanbevelen; Laura ondersteunt en helpt je verder op weg, ik voel mij een stuk zekerder.

Romano

Senior Consultant

Voor vragen en informatie

Neem hier contact met me op

12 + 8 =