Ik verblijf op Madeira

Toen mijn partner in 2021 thuis kwam met ‘Madeira’, moest ik de locatie googelen. In 2021, 2022 en 2023 ben ik er meerdere keren langere periodes geweest.

Ik kan er uitstekend werken dankzij gefaciliteerde co-work spaces, gecombineerd met prachtige hikes in de natuur en wakker worden omringt door zee. Het klimaat is in de winter zoals een Nederlandse zomer, 18 à 20 graden met af en toe een bui of zon. Langer licht en dat is oh zo gezond in de winter.

Afscheid nemen van onze 100 jarige authentieke woning in de natuur raakte me. We hebben kei hard gewerkt om de plek stralend te maken. Mijn coach praktijk aan huis, luxer kon het niet. Voor het eerst in mijn leven een tuin, waar ik veel heb geleerd en plezier in vond.

Soms moet je beslissingen nemen die misschien in 1e instantie niet lijken te kloppen. De tijd dat we er gewoond hebben voelde kort. Alles zit in een versnelling en ik wist op een gegeven moment dat ik het los moest gaan laten. Het beste voor dit moment.

In no-time was onze parel verkocht en konden we het in 2022 achterlaten. Een sneltrein, persoonlijk ervaar ik verhuizen als best wel intensief.

Nieuwsgieriger dan ooit ben ik momenteel. Ik voel een sprankeling, niet zo gek met een glinsterende ruisende zee op de achtergrond terwijl ik dit schrijf. Er ligt een weg open voor nieuwe mogelijkheden.

Binnenkort betreed ik een nieuwe eigen coach praktijk, aardig gemanifesteerd al zeg ik het zelf. Het wordt weer een wonderful Sparkle Office.

Voor nu blijf ik niet wonen op het eiland.

Tijdelijk wonen op het eiland bevalt mij uitstekend. Ik volg 2x per week een yoga les om 8.30 als de zon net op is gekomen, ik ben hele dagen buiten, het eten is bijzonder puur en smaakt heerlijk.

Ik beschouw het als zelf-zorg; ik zorg goed voor mezelf, mijn lijf, mijn mind, zodat ik weer voor anderen van betekenis kan zijn.

How about you? Hoe staat het ervoor? In jezelf, in je werk, in je bedrijf, in samenwerking met anderen, thuis, je team?

Wat lijkt in 1e instantie niet nodig, maar ergens weet je dat er aandacht aan besteed mag worden omdat het sprankelender kan.

Je bent heel erg welkom en kunt altijd vrijblijvend contact opnemen, zodat we van gedachten kunnen wisselen. Take care.

Lees ook:

Wat jou energie kost, daar zit je goud

Wat jou energie kost, daar zit je goud

Welke coach heeft nu 8 jaar 100% tevreden coach klanten èn 15 jaar corporate ervaring? En toch zit ik een beetje bescheiden te doen en te stoeien met marketing en sales. Want oei oei; liever dat mijn klanten positieve ervaringen delen dan dat ik hard roep; je kunt bij...

Lees meer
Wanneer alles om gaat

Wanneer alles om gaat

Ik sta op een belangrijk punt. Alweer. Want zo’n jaar of 8 geleden stond ik ook op een groot kruispunt en besloot toen de richting van alle zekerheden op te geven; zoals een vast salaris. Ik besloot verantwoordelijkheid te nemen voor mijn geluk. En dat heeft het...

Lees meer
Ik ging op mijn 35e met pensioen

Ik ging op mijn 35e met pensioen

Alweer ruim 7 jaar geleden heb ik mijn succesvolle senior management baan opgezegd. Mijn dikke Audi ingeleverd en rijkelijke salaris opgezegd. Het stond niet meer in verhouding tot hoe ik me voelde. Hoe voelde ik me eigenlijk? Het was confronterend dat een coach mij...

Lees meer