Individu

Stralend leven & werken

Iedereen is uniek. Wil je meer energie ervaren en doen wat je daadwerkelijk wilt doen in jouw (werk)leven?

Voel je dat je meer zou kunnen stralen vanuit (zelf) vertrouwen? Ben je trouw aan jezelf?

Stralend en authentiek door het leven, met alles wat daar bij hoort. We gaan op ontdekkingsreis, waardoor er richting ontstaat; jij inzichten rijker wordt en mogelijkheden gaat zien en gaat leven.

Onderstaande voorbeelden dienen ter inspiratie. Omdat iedereen en iedere situatie uniek is, zal de vorm die we insteken nader afgestemd worden.

in gesprek

In gesprek over persoonlijke ontwikkeling. Ben je trouw aan jezelf?

Is het voor jou relevant een prettige balans te ervaren, rust te voelen?

Inzicht krijgen en omgaan met situaties die je nu even niet overziet of niet lekker voelen. Of een verandering bewerkstelligen?

Een coach traject bestaat uit een aantal sessies. De vorm bepalen we op basis van een telefonische vrijblijvende intake. 

er op uit

Vanwege dagelijkse bezigheden, drukte en verplichtingen, zie en voel je niet altijd meer de ruimte en vrijheid die je juist meer eigen zou willen maken. Zowel in je werk als je leven om je werk heen.

Wandelen in de natuur maakt dat je dichterbij je gevoel kunt komen. Waardoor er meer rust ontstaat in de dagelijkse bezigheden en werk.

Samen wandelen geeft helderheid en ruimte. Wat laten we achter in de takken van de bomen?

creatie

Een moodboard maken is niet alleen inspirerend en leuk om te doen, het biedt verassende inzichten waar je naartoe wilt. Op deze manier visualiseer je wat jou aanspreekt.

We kiezen een thema en voorbereiding die past bij jouw behoefte en gaan hiermee aan de slag. 

Kijk in het menu onder de mogelijkheden bij het Visionboard 1 op 1 of in een groepje.