Je Ware Ik

Mijn naam is Laura, ik ben Sparkle Professional. Ruim 6 jaar geleden heb ik mijn senior management loondienst carriere bij grote mooie Nederlandse en Internationale organisaties stop gezet. Dankbaar voor alle ervaringen in het bedrijfsleven, ik had niet zonder gekund.

Ik raakte uit regie, ik stond niet in mijn kracht en voelde dat ik een punt had bereikt dat ik niet anders meer kon dan mezelf goed aan te kijken in de spiegel.

Een waanzinnig mooi intensief proces diende aan. Niet makkelijk, want je mag altijd even door het stof om daadwerkelijk echt te kunnen stralen, echt wakker te worden met een nieuw bewustzijn en te luisteren naar je ware zelf. 

Wanneer je leert in contact te komen met je sparkling soul (stralende ziel), weet je dat die jou de weg wijst in wat je doen hebt; te bieden hebt in deze wereld. 

Het brengt magisch mooie momenten in het leven, synchroniciteit en vraagt authenticiteit tot in al je vezels. Je waarheid spreken, je waarheid voelen; en nee, helaas voelt dit vaak ook totaal niet prettig. Juist door de donkere kanten goed te voelen en te zien kom je weer een stapje dichter bij je stralende licht. Licht kan niet zonder donker. 

Door in contact te ‘zijn’ met je unieke Sparkle, straal je dit uit en trek je aan, wat je nodig hebt in jouw leven. je hebt de regie, je bent in staat te manifesteren wat jij wilt. 

Ik heb iets met (nieuwe en volle) maan. Valt een volle maan jou op? Heb je wel eens gehoord van de krachtige energie van een nieuwe en volle maan?

Ondertussen heb ik mij hierin verdiept. Dagen dat er een nieuwe maan of volle maan is, zijn uiterst geschikt om je intenties uit te zetten. Wat wenst in jou? Pak een moment, al is het maar 5 minuten om even volledig in jezelf te zijn. Je lijf te voelen, je voeten aan de grond, sluit je ogen, wat neem je waar; heb er geen oordeel over, maar ben gewoon even met jezelf. Wellicht heb je de gelegenheid om even in de natuur te zijn; in een bos of aan water; dat versterkt.

Creëer en bewust moment; maak even contact met je innerlijk, je hart, je ‘soul’, je hoeft er alleen maar even bij stil te staan en aandacht voor te hebben, wat je daar ook voelt.

Vertrouw er vervolgens op dat je met nieuwe energie kunt manifesteren.

Kan ik iets voor je doen? Spreekt het aan om in contact te komen? Durf jij te luisteren naar je intrinsieke energie? Wil je op neutraal terrein van gedachte te wisselen, waardoor er meer richting en helderheid ontstaat? 

Neem vrijblijvend contact op, je merkt vanzelf of je hiertoe aangetrokken voelt. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Lees ook:

Wat jou energie kost, daar zit je goud

Wat jou energie kost, daar zit je goud

Welke coach heeft nu 8 jaar 100% tevreden coach klanten èn 15 jaar corporate ervaring? En toch zit ik een beetje bescheiden te doen en te stoeien met marketing en sales. Want oei oei; liever dat mijn klanten positieve ervaringen delen dan dat ik hard roep; je kunt bij...

Lees meer
Ik verblijf op Madeira

Ik verblijf op Madeira

Toen mijn partner in 2021 thuis kwam met ‘Madeira’, moest ik de locatie googelen. In 2021, 2022 en 2023 ben ik er meerdere keren langere periodes geweest. Ik kan er uitstekend werken dankzij gefaciliteerde co-work spaces, gecombineerd met prachtige hikes in de natuur...

Lees meer
Wanneer alles om gaat

Wanneer alles om gaat

Ik sta op een belangrijk punt. Alweer. Want zo’n jaar of 8 geleden stond ik ook op een groot kruispunt en besloot toen de richting van alle zekerheden op te geven; zoals een vast salaris. Ik besloot verantwoordelijkheid te nemen voor mijn geluk. En dat heeft het...

Lees meer