Laura is Sparkle Professional

Laura van den Berg is Sparkle Professional; ruim 8 jaar succesvol coach, veelzijdig met persoonlijke kracht. Het is mijn gave en  sprankelende missie een Sparkle door te geven. Transformerend Sparkle coach zowel voor individu als in het bedrijfsleven in de vorm van bewustwording en coaching.

De combinatie van een flinke dosis en 12 jaar ervaring als manager in het bedrijfsleven, intense persoonlijke ervaringen aangevuld met verdiepende opleidingen, stelt mij volledig in staat het essentiële door te geven en zowel individu als organisatie op weg te helpen van binnen uit te stralen en daarmee gewenste resultaten te behalen zonder moeite. Mijn begeleiding biedt helderheid en creëert richting.

Na mijn opleiding Hoger Management en Bedrijfskunde heb ik een jaar in Zuid Afrika gewerkt en geleefd; een prachtige verrijkende ervaring. Vervolgens ben ik in het bedrijfsleven (retail) beland waar ik op jonge leeftijd (24) uitdagende (internationale) senior management posities bekleedde. Leiding geven en samenwerken met master franchisees in verschillende landen, bedrijfseigenaren en motiveren en coachen van individu en team op de werkvloer en de verbinding daar tussen. Leerzame jaren brachten leerzame momenten.

Ik kom graag direct in contact

Mijn reis naar Sparkle Professional

Het werd wat saai; bij elke sollicitatie werd ik aangenomen, binnen elk bedrijf waar ik startte maakte ik in no-time promotie en zo dacht ik succesvol en gelukkig te zijn.

Toch ging dat laatste knagen, voelde de balans niet altijd goed en voelde ik me niet prettig met het leven dat ik op dat moment gecreëerd had. De Sparkle werd door mijn (werk)omgeving wel gezien, ik voelde deze nog niet intrinsiek. Er diende zich vragen aan, die van binnen uit gezien wilde worden.

Ik besloot mijn baan als senior manager en bijbehorende fijne salaris op te zeggen, na een ambitieuze carrière van ruim 12 jaar in het bedrijfsleven en in het ‘niets’ te stappen. Ik kwam erachter dat ik behoefte had aan vrijheid en verdere verdieping; iets klopte niet en ik verlangde naar een zinvolle waarde in leven en werken. Herkenbaar? > ja ik kom graag direct in contact

Paying it forward

Ruimte durven geven aan dat wat gezien wilde worden; dat is niet altijd leuk en vraagt lef en vertrouwen en het doorlopen van een eigen proces. 

Ik wilde in contact komen met wat oprecht goed voelt en ik energie van krijg. In deze transitie periode heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan en geleerd trouw te zijn aan mezelf en mijn waarden. Voor mij staat trouw zijn aan mijn intuïtie en uitstraling centraal.

Passende opleidingen zoals NLP en verdiepende opleiding tot transformerend coach vullen mijn eigen ervaringen en gave aan.

Daardoor ben ik dichter bij mijn natuurlijke talenten gekomen en in staat vanuit mijn hart te leven en te werken. Een persoonlijke uitstraling komt vanuit het hart; een levensvreugde ervaren zowel persoonlijk als in wat je doet qua werk, maar ook in relatie tot je omgeving zowel zakelijk als prive.

Mijn Sparkle heb ik vertaald naar wat ik als zelfstandige sinds 2015 uitdraag; ‘Sparkle Professional’. Met succes, ik verleen na 12 jaar ervaring in het bedrijfsleven, nu 8 jaar succesvolle coaching aan individu particulier en coaching binnen het bedrijfsleven voor individu, team, management en directie – eigenaren.

Een Sparkle doorgeven; voor organisaties word ik ingezet als (externe) business coach en expert op het gebied van werkgeluk (Chief Happiness Officer).

Thema’s als Verbindende Communicatie, herzien van persoonlijke waarden in relatie tot organisatie kernwaarden dragen bij aan de interne sfeer en het succes van de mensen binnen een organisatie. Mensen in hun waarde en kracht zetten, samenwerkingen verbeteren, authentiek en ECHT durven zijn op de werkvloer, dit maakt een succesvolle bedrijfscultuur en zorgt voor broodnodige commitment.  

Voor individu verleen ik  1 op 1 coaching in verschillende vormen, afhankelijk van behoefte zijn er verschillende trajecten toepasbaar. Ik nodig je uit; voel jij een lichte sprankeling of herkenning en ben je bereid hetgeen aan te gaan waar het werkelijk om gaat in jezelf?

Mijn sprankelende missie een Sparkle door te geven; ik reis een stukje met jou als persoon of organisatie mee. Alles is mogelijk wat jij wenst en wat je in je hart voelt; zolang je daar trouw aan durft te zijn.