Laura is Sparkle Professional

Mijn naam is Laura van den Berg en ik ben een Sprankelende Professional. Sinds 2015 zelfstandig als succesvol coach en work-life balance expert. Het is mijn gave en  sprankelende missie een Sparkle door te geven. Bewustwording, zingeving en gezonder energiemanagement. Van Zakelijk Leiderschapscoach tot Holistisch Therapeute, ik beschik over diverse methoden en theorieën. Per individu bekijk ik wat het beste dient gaande het proces. Ik coach particulier en binnen het bedrijfsleven.

De combinatie van een flinke dosis ervaring als manager in het bedrijfsleven gedurende ruim 12 jaar, persoonlijke ontwikkeling aangevuld met verdiepende opleidingen, stelt mij volledig in staat het essentiële door te geven en zowel individu als organisatie op weg te helpen. Van binnen uit te (gaan) stralen en daarmee gewenste resultaten moeitelozer behalen. Mijn begeleiding resulteert in verbeterde energie en weer in verbinding zijn.

Na mijn opleiding Hoger Management en Bedrijfskunde heb ik in Zuid Afrika gewerkt en geleefd; een prachtige verrijkende ervaring. Vervolgens ben ik in het bedrijfsleven (retail) beland waar ik op jonge leeftijd (24) uitdagende (internationale) senior management posities bekleedde. Leiding geven en samenwerken met master franchisees in verschillende landen en bedrijfseigenaren. Het motiveren, verbinden en coachen van individu en team op de werkvloer is altijd een 2e natuur geweest.

Mijn reis naar Sparkle Professional

Het werd wat saai; bij elke sollicitatie werd ik aangenomen, binnen elk bedrijf waar ik startte maakte ik in no-time promotie en zo dacht ik succesvol en gelukkig te zijn.

Toch ging dat laatste knagen. Ik was niet tevreden over mijn balans en ik voelde me niet prettig bij het leven wat ik op dat moment gecreëerd had. De ‘Sparkle’ werd door mijn (werk)omgeving wel gezien, ik voelde deze niet intrinsiek en stond hier niet mee in verbinding.

Ik besloot mijn baan als senior manager en bijbehorende fijne salaris op te zeggen en in het ‘niets’ te stappen. Ik kwam erachter dat ik behoefte had aan zingeving en verdere verdieping.

Paying it forward

Ruimte durven geven aan dat wat gezien wilde worden; dat is niet altijd leuk en vraagt lef en vertrouwen. Een persoonlijk proces. 

Ik wilde verkennen waar ik op een zinvolle manier iets kan geven, kan dienen, van betekenis kan zijn en ik energie van krijg. In deze transitie periode heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan en geleerd trouw te zijn aan mezelf en mijn waarden.

Ik ben dichter bij mijn natuurlijke talenten gekomen. Een persoonlijke uitstraling komt vanuit het hart; een levensvreugde ervaren zowel persoonlijk als in wat je doet qua werk, maar ook in relatie tot je omgeving zowel zakelijk als prive.

Het leven blijft een reis, onderheving aan veranderingen. Het is niet altijd stralend. Licht kan niet zonder donker. Zolang we durven ontvangen en toestaan, open staan voor de les, komen we er sterker uit.

Het leven blijft een reis, onderhevig aan verandering. Het is niet altijd stralend.

Licht kan niet zonder donker, zolang we gevoel toestaan en open staan voor

de les, komen we hier weer sterker uit

Sparkle Professional

Mijn Sparkle heb ik vertaald naar wat ik als zelfstandige sinds 2015 uitdraag; ‘Sparkle Professional’. Met succes, verleen ik coaching aan individuen particulier en mens in organisatie.

Een Sparkle doorgeven voor als iemand zelf zijn of haar sparkle even niet (meer) voelt. Ik werk met verschillende methodieken tijdens 1:1 coach sessies, afgestemd op de client. Ik nodig je uit, je bent welkom.

Voor bedrijven word ik ingezet als (externe) coach, vertrouwenspersoon en of trainer. De waarde om in gesprek te gaan met iemand buiten de organisatie geeft frisse inzichten, oordeelloos.

Ik geloof in echte verbinding, persoonlijk en in bedrijven. Intern en met klanten. Daarom coach en train ik voor bedrijven teams op thema’s zoals Verbindende Communicatie, persoonlijke waarden in relatie tot organisatie kernwaarden. Ik ben overtuigd van de invloed van mensen op sfeer en succes. Eerlijkheid,  dicht bij de kern, in balans, samenwerkingen verbeteren, authentiek zijn op de werkvloer, dit vormt een succesvolle bedrijfscultuur en zorgt voor commitment.

Mijn sprankelende missie is om een sprankeling door te geven; ik reis een stukje met jou als persoon of organisatie mee. Zodat jij of je bedrijf optimaal straalt van binnen en van buiten.

Voor vragen en informatie

Neem hier contact op

2 + 10 =