sparkle reis Madeira

In verbinding zijn

Ga je mee op reis?

Sinds 2021 verblijf ik regelmatig langere tijd op het magische Portugese eiland Madeira. De energie van dit prachtige natuur-rijke eiland deel ik graag. Een bekrachtigende plek voor een (innerlijke) reis.

Gedurende 5 nachten en 5 dagen verblijf je in een fijn hotel met prachtig uitzicht op de Oceaan. Op deze unieke locatie zijn we met een kleine groep. Persoonlijke ontwikkeling met een holistische benadering, de week biedt ruimte voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Een verdiepende inspirerende reis en geruststellend tegelijkertijd. Sprankelend naar huis, I promise you.

Ik ben je (innerlijke) reisleidster en begeleid je in een magisch proces over bewustwording en verbinding, energie, voelen, grenzen herkennen en liefdevol bewaken, duiding en helderheid. Ik word ondersteund door een yoga en breathwork expert, zodat nieuwe inzichten en ervaringen kunnen integreren.

Het reis aanbod

5 dagen en 5 nachten
op het prachtige Madeira

een goed hotel op een unieke locatie

een reis voor jezelf, met yoga, breathwork en wandelingen

samen en tegelijkertijd jouw persoonlijke reis

je bent het waard, om op reis te gaan,

met jezelf, naar jezelf
we got you

Wat is deze Sparkle reis?

 • Bewegen; wandelen en yoga
 • Mindfulness; gronden en energiewerk
 • Nieuwe inzichten & inspiratie
 • Hoofd en hart in balans
 • Verbinding; dichter bij je potentieel en kern
 • Wijsheid; minder onrust in je hoofd en meer (zelf)vertrouwen in hart en lijf
 • Rust; ruimte voor integratie, genieten, ontvangen

Wanneer is dit voor jou?

 • Heb je behoefte aan iets voor jouzelf?
 • Ben je in voor een comfortabel avontuur?
 • Voel je onrust of maak je je zorgen?
 • Heb je het idee dat je niet altijd doet wat je wilt of kan?
 • Voel je vaker moe of onrustig?
 • Wens je duiding voor jouw toekomst?
 • Vraag je je wel eens af waar jouw sprankeling is (gebleven)?
 • Ben je je bewust dat alleen jij verantwoordelijkheid kan nemen?

Het thema van het Sparkle retreat is bewust maken van jouw onbewuste, een verdieping op jouw energie, waardoor je meer rust en moeiteloze energie (her)vindt. Women only.

Wanneer gaan we?

17 – 22 oktober 2024

Waar gaan we naartoe?

Een unieke plek op het prachtige Portugese eiland Madeira. Het is rechtstreeks zo 4,5 uur vliegen, het is 1 uur vroeger op het eiland. Het klimaat in oktober is prachtig, doorgaans niet te heet en tussen de 20 – 26 graden. Het gekozen 4 sterren hotel scoort 9.1 op booking.

Met wie?

Minimaal 4 en maximaal 10 personen, zodat ik op individueel niveau iedereen kan zien in wat er nodig is en een daadwerkelijk life changing ervaring kunnen bewerkstelligen. De yoga en breathwork sessies zijn Engelstalig, gefaciliteerd door een expert. Women only.

Investering

Je verblijft in je eigen hotelkamer inclusief ontbijt. Lunch & diner worden gefaciliteerd en zijn inclusief. Drankjes in het hotel zijn exclusief. Vervoer op locatie voor gezamenlijke activiteiten is inclusief. Je wordt opgehaald van de luchthaven en weg gebracht. Je boekt je eigen vlucht, deze is voor eigen rekening. Hoe eerder hoe gunstiger het tarief. Er is een mogelijkheid te verlengen, ik kan je daarin adviseren.

Tarief EARLY BIRD € 1850* – Termijnen mogelijk 4 x € 499                                                          *Geldig tot 30 april 2024

Regulier tarief: € 2150 – Termijnen 4 x € 575

De volgende stap

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden wanneer dit je aanspreekt. Binnen enkele dagen ontvang je een persoonlijke reactie van mij. Hier is een vragenlijst in bijgevoegd. Het is ook mogelijk om even te bellen wanneer je vragen hebt, dan plannen we een belafspraak. 

Op dit moment (april 2024) wordt de reis verder georganiseerd in afstemming met de locatie en algehele organisatie. 

Vanaf mei 2024 stem ik een telefonische kennismaking af met diegenen die zich hebben aangemeld en de vragenlijst hebben terug gestuurd. Dit biedt gelegenheid te verkennen of er een match is en jij op deze magische sprankelende reis gaat! Retreat – Retraite.

Jouw ervaring en transformatie

Een coach reis in een kleine groep waar je jouw eigen proces doorloopt. In een fijn samenzijn op een inspirerende locatie. We zijn verschillend en tegelijkertijd vinden we herkenning bij de ander.

Kom je te weinig echt aan jezelf toe? Heb je behoefte aan zingeving?  Sta je open voor verdieping, jouw ware behoefte verkennen en trouw hieraan te zijn, waardoor je in je kracht staat.

Meer energie, meer rust, doen wat bij jou past op jouw manier. Eerlijk zijn naar jezelf. Meer stralen vanuit (zelf) vertrouwen, liefde.

Luisteren naar wat jouw hart je ingeeft is soms tegenstrijdig met wat je hoofd vindt. Wat we meegekregen hebben.

Het thema van het Sparkle retreat is bewust maken van jouw onbewuste, een verdieping op jouw energie, waardoor je meer rust en moeiteloze energie (her)vindt.

Even los van een dagelijks ritme, gewoonten. Ik bied je een warme en fijne setting, je bent uitgenodigd. Zodat je weer in contact komt met je eigen power en daardoor gaat stralen. Je doet dit voor jezelf en daarmee ook voor de ander. Voel je welkom bij dit retreat – retraite. 

“Bedankt Laura! ik ging vol nieuwe energie naar huis.. en het bruist nog steeds. Dank voor deze mooie ervaring”

deelneemster 2022

“Eenmaal aangekomen is het Laura die de rust bewaard en tegelijkertijd energiek en enthousiast is en zorgt voor de goede vibe. 

Aanvoelen en aansluiten bij wat ieder nodig heeft, wat een talent!

De groep is al vrij snel een echte groep aan het worden, wat alleen kan wanneer iedereen de rust en ruimte ervaart om zichzelf te zijn. 

Laura is diegene die ervoor zorgt dat iedereen deze ruimte ook daadwerlijke kan nemen. 

Je hebt iedereen echt gezien, gehoord en aandacht gegeven wat nodig was. bedankt voor de mooie ervaring. Je bent een mooi mens, rustig en vrolijk, evenwichtig en krachtig.”

Klariena

Laura gaat aan de slag met vrouwen die aan alle kanten voelen dat het tijd is voor verandering, maar nog niet weten wat de nieuwe weg is. Vrouwen die hun eigen essentie willen ontdekken. 

Vrouwen die echt iets willen betekenen en niet weten welke kant ze op moeten om het waar te maken. 

Ikzelf heb hier heel lang mee gestruggeld en had gewenst dat er een oprecht en ook daadwerkelijk competent persoon mij hierin had begeleid (er zijn zoveel coached out there)

Lena

Madeira Sparkle reis aanmelding

Sparkle reis oktober 2024

Wil je af en toe een Sparkle ontvangen?

2 + 6 =