sparkle reis Madeira

In verbinding zijn

Ga je mee op reis?

Sinds 2021 verblijf ik regelmatig langere tijd op het magische Portugese eiland Madeira. De energie van dit prachtige natuur-rijke eiland deel ik graag. Een unieke plek voor een bijzondere reis waar we wandelen, yoga ervaren en je inspiratie op zult doen.

Gedurende 5 nachten en 5 dagen verblijf je in een fijn hotel met prachtig uitzicht op de Oceaan. We zijn met een kleine groep. Persoonlijke ontwikkeling, down to earth met een holistische benadering, de week biedt ruimte voor nieuwe inzichten en inspiratie. Een groepsreis met een kleine groep gelijkgestemden.

Een Sparkle rijker naar huis.

Ik ontvang je graag om met elkaar iets moois en unieks te ervaren. Ik word ondersteund door een yoga expert, zodat je kunt verbinden met jezelf en nieuwe inzichten en ervaringen kunnen integreren.

Het reis aanbod

5 dagen en 5 nachten
op het prachtige Madeira

een goed hotel op een unieke locatie

een reis met yoga, wandelingen en een knipoog mindfulness

samen en tegelijkertijd jouw eigen reis

je bent het waard, om op reis te gaan,

met jezelf, naar jezelf

Madeira got us

Wat is deze Sparkle reis?

 • Bewegen; wandelen en yoga
 • Mindfulness; gronden en energie
 • Nieuwe inzichten & inspiratie
 • Hoofd en hart in balans
 • Verbinding; dichter bij je kern
 • Wijsheid; minder onrust in je hoofd en meer (zelf)vertrouwen in hart en lijf
 • Rust; ruimte voor integratie, genieten, ontvangen

Wanneer is dit voor jou?

 • Heb je behoefte aan iets voor jouzelf?
 • Ben je in voor een comfortabel avontuur?
 • Nieuwsgierig naar Madeira?
 • Hou je van de natuur?
 • Voel je soms moe of onrustig?
 • Ben je je bewust dat alleen jij verantwoordelijkheid kan nemen?

Het thema van het Sparkle reis (retreat) naar Madeira – Portugal is dicht bij jezelf te zijn/ komen, verstillen en inzichten opdoen, waardoor je meer rust en moeiteloze energie (her)vindt en keuzes kunt (gaan) maken die voor jou kloppen.

Wanneer gaan we?

18 – 23 oktober 2024

Waar gaan we naartoe?

Een unieke plek op het prachtige Portugese eiland Madeira. Het is rechtstreeks zo 4,5 uur vliegen, het is 1 uur vroeger op het eiland. Het klimaat in oktober is prachtig, doorgaans niet te heet en tussen de 20 – 26 graden. Het gekozen 4 sterren hotel scoort 9.1 op booking.

Met wie?

Minimaal 4 en maximaal 10 personen. De Yoga sessies zijn Engelstalig.

Investering

Je verblijft in een eigen hotelkamer inclusief ontbijt. Lunch & diner worden gefaciliteerd en zijn inclusief. Drankjes in het hotel zijn exclusief. Vervoer op locatie voor gezamenlijke activiteiten is inclusief. Je wordt opgehaald van de luchthaven en weg gebracht. Je boekt je eigen vlucht, deze is voor eigen rekening. Hoe eerder hoe gunstiger het tarief. Er is een mogelijkheid te verlengen, ik kan je daarin adviseren.

Tarief EARLY BIRD € 1850* – Termijnen mogelijk 4 x € 499

Regulier tarief: € 1999* – Termijnen 4 x € 535

De volgende stap

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden. Binnen enkele dagen ontvang je een persoonlijke reactie van mij. Graag deel ik een vragenlijst. Het is ook mogelijk om even te bellen wanneer je vragen hebt, dan plannen we een belafspraak. 

De reis is bevestigd, omdat het minimale aantal deelnemers reeds bevestigd heeft. 

Als het voor jou een ‘ja’ is bevestigen we je deelname dmv een aanbetaling. Ik adviseer je over de vluchtreis, die je zelf in orde maakt. 

Retreat – Retraite – groepsreis kleine groep Madeira Portugal

Jouw ervaring en transformatie

Een reis in een kleine groep waar ruimte is voor jouw eigen thema en behoefte. In een fijn samenzijn op een inspirerende locatie. We zijn verschillend en tegelijkertijd vinden we herkenning bij de ander.

Wil je iets voor jouzelf? Waar ligt jouw behoefte en kun/ wil je hier trouw aan zijn?  Sta je open voor verdieping, waardoor je balans donker en licht zichtbaarder wordt?

Energie en inspiratie opdoen, rust voelen, doen wat bij jou past op jouw manier. Eerlijk zijn naar jezelf. Meer stralen vanuit (zelf) vertrouwen, liefde.

Luisteren naar wat jouw hart je ingeeft is soms tegenstrijdig met wat je hoofd vindt. Soms zijn er niet – dienende gedachten. Rust en moeiteloze energie (her)vinden, met nieuwsgierige blik wat Madeira ons wil laten zien.

Even los van een dagelijks ritme, gewoonten. Ik bied je een warme en fijne setting, je bent uitgenodigd. Een unieke ervaring beleven, verbinden met de natuur en wat zich aan dient. Voel je welkom bij dit retreat – retraite – groepsreis met een kleine groep gelijkgestemden. 

“Bedankt Laura! ik ging vol nieuwe energie naar huis.. en het bruist nog steeds. Dank voor deze mooie ervaring”

deelneemster 2022

“Eenmaal aangekomen is het Laura die de rust bewaard en tegelijkertijd energiek en enthousiast is en zorgt voor de goede vibe. 

Aanvoelen en aansluiten bij wat ieder nodig heeft, wat een talent!

De groep is al vrij snel een echte groep aan het worden, wat alleen kan wanneer iedereen de rust en ruimte ervaart om zichzelf te zijn. 

Laura is diegene die ervoor zorgt dat iedereen deze ruimte ook daadwerlijke kan nemen. 

Je hebt iedereen echt gezien, gehoord en aandacht gegeven wat nodig was. bedankt voor de mooie ervaring. Je bent een mooi mens, rustig en vrolijk, evenwichtig en krachtig.”

Klariena

Laura gaat aan de slag met vrouwen die aan alle kanten voelen dat het tijd is voor verandering, maar nog niet weten wat de nieuwe weg is. Vrouwen die hun eigen essentie willen ontdekken. 

Vrouwen die echt iets willen betekenen en niet weten welke kant ze op moeten om het waar te maken. 

Ikzelf heb hier heel lang mee gestruggeld en had gewenst dat er een oprecht en ook daadwerkelijk competent persoon mij hierin had begeleid (er zijn zoveel coached out there)

Lena

Madeira Sparkle reis aanmelding

Sparkle reis oktober 2024

Wil je af en toe een Sparkle ontvangen?

9 + 4 =