sparkle reis

In verbinding met jezelf

Ga je mee op reis?

Wil je op een mooie plek nabij de natuur aan de slag om jouw sparkle (weer) aan te wakkeren, te laten stralen?

De Sparkle reis bestaat uit 3 dagen en 3 nachten achtereenvolgend op elkaar. Een klein groepje, zodat er persoonlijke aandacht is. Deep dive, intensief en geruststellend tegelijkertijd; I got you. Sprankelend naar huis, I promise you.

We verblijven op een magische plek in de natuur, je eigen luxe verblijf zodat alles wat we doen deze dagen kan integreren. Geloof me, alleen voor het verblijf is dit al een cadeautje en prachtige reisbestemming.

Ik ben je (innerlijke) reisleidster en begeleid je in een magisch proces over bewustwording en verbinding, energie, voelen, duiding en helderheid. Ik nodig experts uit op het gebied van mindfulness, ademwerk en yoga. Een cadeau voor jouzelf om je sparkle weer te laten stralen van binnen en buiten.

Het reis aanbod

3 dagen en 3 nachten
in de natuur
oh zo warm en luxe

je hebt je eigen prachtige ‘huisje’ of boutique kamer

want dat heb jij als hardwerkende vrouw nodig
om in verbinding te zijn
Je bent het waard, om op reis te gaan,

met jezelf, naar jezelf
We got you

Wat is deze Sparkle reis?

 • Bewegen; wandelen en yoga
 • Mindfulness; gronden en verbinden met jouw innerlijke kracht
 • Creatie; frisse krachtige energie en nieuwe inzichten
 • Verbinding; dichter bij je potentieel en kern
 • Wijsheid; minder onrust in je hoofd en meer (zelf)vertrouwen in je hart en lijf
 • Rust; ruimte voor integratie, genieten, ontvangen

Wanneer is dit voor jou?

 • Voel je onrust of maak je je zorgen?
 • Heb je het gevoel geleefd te worden?
 • Voel je vaker moe of onrustig?
 • Maak je je zorgen over de toekomst?
 • Vraag je je wel eens af waar jouw sprankeling is gebleven?
 • Ben je je bewust dat alleen jij verantwoordelijkheid kan nemen?
 • Heb je behoefte aan een aantal dagen helemaal voor jou?

Wanneer gaan we?

23 – 26 april 2024

Dinsdag avond 23 april ontvang ik je graag vanaf 19.00 uur

Waar gaan we naartoe?

Een unieke plek in Nederland in de natuur, splinternieuw en een authentieke sfeer tegelijk. Je verblijft in je eigen tiny house of boutique hotel kamer met eigen badkamer. Echt ontspannen als je je even terug trekt, dat begrijpen we en vinden we belangrijk. Tot rust komen tussen alle natuur elementen en liefdevolle luxe.

Met wie?

We zijn met een klein groepje, zodat je het mag ervaren als een ‘private’ ervaring en we op individueel niveau iedereen kunnen zien in wat er nodig is en een daadwerkelijk life changing ervaring kunnen bewerkstelligen.

Investering

Vraag onderaan deze pagina het EARLY BIRD tarief aan. Graag deel ik deze met jou als eerste wanneer je voelt dat dit voor jou is (vrijblijvend).

Wat krijg je? Een luxe prive boutique hotelkamer met prive badkamer of je boekt een Tiny house voor jezelf met alle luxe faciliteiten (3 beschikbaar).

Experts en jouw persoonlijke reis

Aanvullend nodig ik experts uit, zodat jij het beste van het beste zal ervaren. Na een intake kan ik je adviseren wat voor jou aanvullend is of je voelt direct jouw JA op 1 van de onderstaande mogelijkheden;

 • Verdieping op hoogsensitiviteit en energiebanen door een expert
 • Individuele ijsbad ervaring en breathwork onder begeleiding van een expert
 • 1: 1 Healing sessie Rigpa van een expert
 • 1:1 sessie voor als jij moeder bent van kindje(s) op de basisschool en meer verbinding en plezier in ouderschap wenst
 • 1:1 coach sessie met mij, om heel gericht jouw sprankeling te duiden, waarbij we een methode kiezen die op dat moment het meeste dient, zoals een opstelling met kristallen van jouw gezin van afkomst, we in gaan een gouden verbindende communicatie methodiek (als je stoeit met jouw partner relatie), we gaan aan de slag met jouw (kern)waarden

Het thema van het Sparkle retreat is bewust maken van jouw onbewuste, een verdieping op jouw energie, waardoor je meer rust en moeiteloze energie (her)vindt.

Nieuwsgierig naar de prachtige bestemming? Neem alvast een kijkje bij deze unieke locatie.

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor de wachtlijst, binnen 48 uur (werkdagen) ontvang je een reactie en plannen we een telefonische intake in, zodat we wederzijds kunnen ervaren of er een match is en jij op deze magische sprankelende reis gaat!

Jouw ervaring en transformatie

Een coach reis in een klein groepje, je bent namelijk niet alleen in jouw behoeften. We zijn verschillend en tegelijkertijd vinden we herkenning bij de ander. De reis is een persoonlijke ontdekking en sterkt omdat de warmte van een kleine groep ondersteunt en inspireert. Ik heb prachtige verbindingen zien ontstaan.

Kom je te weinig aan jezelf toe? Wil je meer aandacht aan jezelf te besteden, stil staan bij jouw behoeften weer in je kracht staan.

Meer energie, meer rust, doen wat bij jou past of op jouw manier. Eerlijk zijn naar jezelf. Meer stralen vanuit (zelf) vertrouwen, liefde. Trouw aan jezelf zijn en daarmee aan de ander.

Luisteren naar wat jouw hart je ingeeft is soms tegenstrijdig met wat je hoofd vindt.

Even los van een dagelijks ritme, gewoonten. Ik bied je een warme en fijne setting, je bent uitgenodigd. Zodat je weer in contact komt met je eigen power en daardoor gaat stralen. Je doet dit voor jezelf en daarmee ook voor de ander. Snap je ‘m? Voel je welkom.

“Bedankt Laura! ik ging vol nieuwe energie naar huis.. en het bruist nog steeds. Dank voor deze mooie ervaring”

deelneemster 2022

“Eenmaal aangekomen is het Laura die de rust bewaard en tegelijkertijd energiek en enthousiast is en zorgt voor de goede vibe. 

Aanvoelen en aansluiten bij wat ieder nodig heeft, wat een talent!

De groep is al vrij snel een echte groep aan het worden, wat alleen kan wanneer iedereen de rust en ruimte ervaart om zichzelf te zijn. 

Laura is diegene die ervoor zorgt dat iedereen deze ruimte ook daadwerlijke kan nemen. 

Je hebt iedereen echt gezien, gehoord en aandacht gegeven wat nodig was. bedankt voor de mooie ervaring. Je bent een mooi mens, rustig en vrolijk, evenwichtig en krachtig.”

Klariena

Laura gaat aan de slag met vrouwen die aan alle kanten voelen dat het tijd is voor verandering, maar nog niet weten wat de nieuwe weg is. Vrouwen die hun eigen essentie willen ontdekken. 

Vrouwen die echt iets willen betekenen en niet weten welke kant ze op moeten om het waar te maken. 

Ikzelf heb hier heel lang mee gestruggeld en had gewenst dat er een oprecht en ook daadwerkelijk competent persoon mij hierin had begeleid (er zijn zoveel coached out there)

Lena

Sparkle reis aanmelding

Sparkle reis deals 23 - 26 april 2024

Wil je af en toe een Sparkle ontvangen?

7 + 12 =