sparkle reis

In verbinding met jezelf

Ga je mee op reis? Het reis aanbod bestaat uit 2 varianten.

Wil je 6 dagen met mij persoonlijk en in real life aan de slag om jouw sparkle weer aan te zetten, te laten stralen? We komen in 3 blokken van 2 dagen met een klein groepje bij elkaar op een inspirerende locatie. Ik ben je (innerlijke) reisleidster en begeleid je in een magisch proces over bewustwording en verbinding, van hoofd naar hart, voelen, duiding voor jouw richting. Ik nodig experts uit op het gebied van mindfulness, ademwerk en yoga. Een cadeau voor jouzelf om je sparkle weer te laten stralen van binnen en buiten.

De Sparkle Retreat bestaat uit 4 dagen en 4 nachten achtereenvolgend op elkaar. Deep dive, intensief en geruststellend tegelijkertijd; I got you. Sprankelend naar huis, I promise you.

Het reis aanbod

voor individuen

sparkle reis

  • Met een klein groepje komen we samen voor 3 blokken van 2 dagen

Wat gaan we doen?

  • We gaan de natuur in, we zoeken de warmte op. We gaan in gesprek, we gaan ontdekken, verdiepen en met elkaar een sprankeling in gang zetten.
  • We gaan een laagje dieper. We doen mindful oefeningen. We gaan creeren. Experts zoals professioneel ademcoach en holistisch yoga docent worden betrokken. Daarnaast kijken we naar jouw behoeften. De ervaring is uniek en life-changing.
  • Sparkle reis gedurende 3 blokken van 2 dagen. Pilot prijs: € 333 per blok ex btw, incl lekkers en fijne lunch

*afhankelijk van beschikbaarheid locatie en betrokken experts, in overleg bekijken we exacte data zodat je er altijd bij kunt zijn

sparkle retreat

4 dagen en 4 nachten achter elkaar. In deze vorm betrek ik een holistisch yoga expert. We connecten extra met ons lijf om rust en ruimte te creeren.  Prijs op aanvraag

Bovenstaande aanbod wordt momenteel uitgewerkt. Indien het je aanspreekt laat je email adres achter, zodat je op de wachtlijst komt en als eerste meer info ontvangt.

Jouw ervaring en transformatie

Een coach reis in een klein groepje, je bent namelijk niet alleen in jouw behoeften. We zijn verschillend en tegelijkertijd vinden we herkenning bij de ander. De reis is een persoonlijke ontdekking en sterkt omdat de warmte van een kleine groep ondersteunt en inspireert. Ik heb prachtige verbindingen zien ontstaan. 

Kom je te weinig aan jezelf toe? Wil je meer aandacht aan jezelf te besteden, stil staan bij jouw behoeften weer in je kracht staan.

Meer energie, meer rust, doen wat bij jou past of op jouw manier. Eerlijk zijn naar jezelf. Meer stralen vanuit (zelf) vertrouwen, liefde. Trouw aan jezelf zijn en daarmee aan de ander.

Luisteren naar wat jouw hart je ingeeft is soms tegenstrijdig met wat je hoofd vindt. 

Even los van de dagelijkse sleur, gewoonten. Ik bied je een warme en fijne setting, je bent uitgenodigd. Zodat je weer in contact komt met je eigen power en daardoor gaat stralen. Liever voor jezelf en daarmee voor de ander. Je doet dit voor jezelf en daarmee ook voor de ander. Snap je ‘m? Voel je welkom. 

“Bedankt Laura! ik ging vol nieuwe energie naar huis.. en het bruist nog steeds. Dank voor deze mooie ervaring”

deelneemster 2022

“Eenmaal aangekomen is het Laura die de rust bewaard en tegelijkertijd energiek en enthousiast is en zorgt voor de goede vibe. 

Aanvoelen en aansluiten bij wat ieder nodig heeft, wat een talent!

De groep is al vrij snel een echte groep aan het worden, wat alleen kan wanneer iedereen de rust en ruimte ervaart om zichzelf te zijn. 

Laura is diegene die ervoor zorgt dat iedereen deze ruimte ook daadwerlijke kan nemen. 

Je hebt iedereen echt gezien, gehoord en aandacht gegeven wat nodig was. bedankt voor de mooie ervaring. Je bent een mooi mens, rustig en vrolijk, evenwichtig en krachtig.”

Klariena

Laura gaat aan de slag met vrouwen die aan alle kanten voelen dat het tijd is voor verandering, maar nog niet weten wat de nieuwe weg is. Vrouwen die hun eigen essentie willen ontdekken. 

Vrouwen die echt iets willen betekenen en niet weten welke kant ze op moeten om het waar te maken. 

Ikzelf heb hier heel lang mee gestruggeld en had gewenst dat er een oprecht en ook daadwerkelijk competent persoon mij hierin had begeleid (er zijn zoveel coached out there)

Lena

Sparkle reis aanmelding

Coaching vormen

Wil je af en toe een Sparkle ontvangen?

14 + 7 =