teamcoaching

Krachtig team

Waarom doe je als een organisatie wat je doet? Waarom lever je een dienst of product? Waar staan alle betrokkenen iedere dag voor op?

Onderscheidend zijn kan niet meer zonder bewustwording, verbindende communicatie en helderheid over Kernwaarden. Lastig? Moeilijk? Wat dacht je van hartstikke leuk en waardevol. Ik neem management en team mee en wauw wat een impact!

Als werkgever heb je te maken met diverse generaties en verschillende behoeftes onderling en dat kan een uitdaging zijn. Coaching en trainingstrajecten leiden tot;

  • Soepele samenwerkingen
  • Heldere korte, krachtige en verbindende  communicatie
  • Een fijne werksfeer en cultuur

Dat typeert een professionele en stralende organisatie waar doelstellingen behaald worden zowel op organisatie – als persoonlijk vlak.

Het sprankelende aanbod

voor teams

teamcommunicatie

Tijdrovende en vermoeiende communicatie; het verlaagt de productiviteit en effectiviteit. Een organisatie streeft liever naar heldere effectieve communicatie, power, sprankelende energie en samenwerkingen.

Klinkt vaak te mooi om waar te zijn en is er een vooroordeel dat dit gaat over ‘weer een traininkje dat alleen maar geld en tijd kost’?

De bewezen methode van Marshall Rosenberg is fan-tas-tisch. Ik ben gecertifeerd opgeleid in Verbindende (en Geweldloze) Communicatie.

Het gaat over oordeelloze communicatie; een waarneming; wat zie je, wat hoor je en wat doet dat met je. Welke behoefte hoort hierbij en wat is de actie en het verzoek dat hierbij hoort?

Een traject van 3 halve dagen per team waarbij we interactief aan de slag gaan. Gebaseerd op de uitgangspunten van Geweldloze Communicatie; doeltreffend en verbindend.

Een verandering in motivatie en sfeer, wat tijdsbesparing oplevert en daarmee geld; heb ik geleerd als dochter uit een ondernemingsgezin.

De inzichten zijn verrassend en dragen niet alleen bij aan verbeteringen op de werkvloer, verbindende communicatie neem je mee naar huis, waardoor het een cadeautje is voor  algehele persoonlijke ontwikkeling.

 

kern waarden

Waarom doet een organisatie wat ze doen? Waarom leveren ze de dienst of product wat ze leveren? Waar staan alle betrokkenen iedere dag voor op? Onderscheidend zijn, worden of blijven kan niet meer zonder bewustwording van de Kernwaarden die ten grondslag liggen van ‘het waarom’. Of opgefrist kunnen worden.

Tijdens een traject van enkele sessies gaan we aan de slag om tot Organsiatie Kernwaarden te komen. Onderbouwd en gedragen, waardoor het op alle niveaus inzicht en duidelijkheid geeft keuzes te maken, richting geeft en cultuur vorm geeft.

Het levert krachtige en mooie uniformiteit binnen een organisatie. Beslissingen worden sneller genomen en gedragen.

Bonus; we kijken naar de Persoonlijke Kernwaarden van betrokkenen; welke waarde zit daar in voor een individu en in relatie tot de organisatie waarden?

Draagvlak is essentieel door de organisatie heen en een kracht van Laura geen detail uit het oog te verliezen. Zodat er verschil gemaakt kan worden.

Ervaring van bedrijven die je voor gingen;

De rust die het geeft, wauw, het traject heeft iets onbetaalbaars opgeleverd en zich meer dan terug verdiend”.

 

Jouw ervaring en transformatie

De setting waar ik jou ontvang biedt veiligheid, waardoor spanning in het lijf weg ebt. Alles kan en mag gezegd en gevoeld worden, zodat jij je vrij voelt. Mijn vermogen bewijst precies aan te voelen en ontleden wat er nodig is voor jou.

Meer energie en tegelijkertijd meer rust ervaren. Doen wat je daadwerkelijk wilt in jouw werk en leven. Meer stralen vanuit (zelf) vertrouwen, liefde. Trouw aan jezelf zijn.

Een coach proces heeft niet als doel een leven met alleen maar rozengeur en manenschijn. Wel over meer vertrouwen, in regie komen van jouw eigen geluk, groei en persoonlijke ontdekkingsreis.

“Het traject voor mijn bedrijf heeft persoonlijk veel betekend voor mij en heel veel gebracht voor het bedrijf. Er is rust en zekerheid gekomen. Je hebt ons fantastisch begeleid in de totstandkoming van onze kernwaarden. Inzichten gebracht tijdens de team sessies voor duidend betere (verbindende) communicatie en goed werkgeverschap.

Je bent voor het team ook unaniem een professioneel en daarbij een hele prettige coach waar ze graag naar toe gingen. Iedereen heeft kunnen leren en ontwikkelen”.

Yvonne

Eigenaresse en directie, Kanjers!

“Ik heb Laura leren kennen als een zeer betrokken coach. Een expert in het verbinden van mensen in hun kracht. Mooi hoe Laura met onze organisatie om ging en de manier waarop zij inspeelt op de behoefte van zowel management en team. Laura heeft ons praktische tools in handen gegeven om werkgeluk te vergroten en te behouden”.

Rinske

Manager

“Mooi hoe Laura met onze organisatie om ging en de manier waarop zij inspeelt op de behoefte van zowel management en team”.

Andre

Directeur, Filmding

“Laura creëert een fijne omgeving waar mensen zich met plezier kunnen ontwikkelen”.

Voor vragen en informatie

Neem hier contact met me op

2 + 6 =