vision board 1:1

creëer jouw vision board

Een vision board maken is niet alleen inspirerend en leuk om te doen, het biedt verassende inzichten. Je visualiseert op een creatieve manier wat jou aanspreekt en je naartoe wilt. Je maakt jouw doelen visueel en daar blijft het niet bij; dit keer ga je ze ook realiseren; daar ga ik je in meenemen. Lees hier waarom ik dit aan jou kan doorgeven.

Vind je het lastig om aan de slag te gaan met je vision board? Of kom je nog niet in de flow überhaupt een vision board te maken? Kun je inzichten en een beetje hulp gebruiken om lekker aan de slag te gaan en jouw gewenste veranderingen te manifesteren?

Zin in? Scroll direct naar beneden om je aan te melden via het aanmeldformulier! Leuk, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

visualiseer wat wenst in jou

Sta jij wel eens stil bij waar jouw verlangens over gaan? Waar jou hart echt een sprongetje van maakt? Hoe voel jij je daarbij? Neem jij wel eens een bewust moment voor jezelf om intenties te bekrachtigen en te realiseren? Neem jij de verantwoordelijkheid voor jezelf te gaan manifesteren waar jij naar verlangt?

Gun jezelf een moment om wensen, dromen, verandering te visualiseren. Een vision board draagt krachtig bij hier vorm aan te geven. Pak je bladen erbij, stem je af op jouw toekomst en ga zonder teveel na te denken knippen en scheuren; kies wat jou in je hart aanspreekt. 

 

En dan?

je hebt nog geen vision board

Je bent nieuwsgierig, wilt er meer over weten. Ik nodig je uit in Ulvenhout (Breda). Je kiest voor het full 1:1 package, wat houdt het in? Je krijgt 3 live coach sessies en gaat met jouw lievelingstoekomst aan de slag. Je komt tot inzichten; welke overtuigingen dienen niet meer, welke sparkle in jou mag meer aan het licht komen? Wat vind jij dat jij waard bent?

Je krijgt een mooie stapel inspirerende bladen mee, zodat jij visueel kunt gaan maken wat klopt voor jou. In je eigen tijd ga je ermee aan de slag.

De 2e sessie neem je jouw creatie mee en gaan we ervoor zorgen dat jij je energetisch verbindt met je creatie zowel bewust als onbewust. De 3e sessie is een bonus coachsessie en verlengstuk van jouw intenties.

je hebt al een vision board en wilt ‘next level’

Je gaat alles wat je op je vision board hebt gezet realiseren in jouw toekomst! Om hier next level mee aan de slag te gaan maken we een 1:1 live afspraak waarbij we meerdere betekenissen in jouw vision board ontleden. Zodra deze 100% voor jou klopt, ga je hier energetisch mee verbinden, zodat het voor je gaat werken. Het is niet zomaar een samengesteld geheel. Jij gaat hier op bewust en onbewust level mee aan de slag. Ik help je er graag bij! Deze sessie duurt 1 uur tot 5 kwartier. Twv € 120 ex btw. 

Of je kiest voor de uitgebreide ‘next level’ variant; we maken een verdieping en gaan in op jouw (kern) waarden. Deze sessie duurt 2 a 2,5 uur. Twv € 222 ex btw

recenties

“ik was wat sceptisch, maar ben waanzinnig blij en trots op het resultaat en heb zoveel zin in deze toekomst”

“ik opende vanmorgen mijn laptop en keek naar mijn visionboard wat nog steeds op de achterkant van mijn beeldscherm staat. Besefte me ineens dat ruim de helft is uitgepakt zoals ik me toen probeerde voor te stellen. Ongelooflijk! Dank je wel!”

waarde van jouw toekomst

Het 1:1 full visionboard in 1 day package betekent dat jij binnen 1 dag met je intenties, (kern)waarden en visionboard aan de slag gaat.  Je gaat de deur uit met een sprankelend visionboard!  We plannen hier een ruime halve dag voor in. Tijden afhankelijk van beschikbaarheid agenda’s en locaties. De waarde is € 450 ex BTW.

Het 1:1 full visionboard package bestaande uit 3 sessies is een investering in jezelf van € 550 ex BTW. 

De waarde van jouw toekomst voor 1 losse visionboard coach sessie ‘next level’ waar jij je Visionboard al hebt en je jouw creatie meebrengt is € 120 ex BTW, deze sessie duurt ongeveer 1 uur a 5 kwartier

De uitgebreidde ‘next level’ variant; je hebt al je Visionboard en maken een verdieping en gaan in op jouw (kern) waarden. Deze sessie duurt 2 a 2,5 uur. Twv € 222 ex btw

realiseer jouw intenties

Wil je meer weten, even bellen of schrijven, neem vrijblijvend contact met me op.

Gun jezelf bewust tijd te nemen om je verlangen, wensen of een verandering te visualiseren en manifesteren. Of juist wanneer je daar moeite mee hebt, maar voelt dat er iets anders mogelijk is draagt een vision board bij hier vorm aan te geven. Het geeft richting om wensen te gaan realiseren.

Gun jij dit jezelf, niet alleen je jouw vision board, maar de creatie van wat wenst in jou!

Aanmelding 1:1 Vision board

Ik heb interesse in

Wil je af en toe een Sparkle ontvangen?

9 + 8 =