vision board 1:1

creëer jouw vision board

Een vision board maken is niet alleen inspirerend en leuk om te doen, het biedt verassende inzichten. Je krijgt een kleine voorbereidende opdracht. Sta eens stil bij waar je daadwerkelijk naartoe wilt. Tijdens onze sessie gaan we hier op in en geef jij jouw intentie vorm. Vanuit je onbewuste maak je dit visueel en daar blijft het niet bij; dit keer ga je het realiseren. Magisch en verrassend!

Altijd al eens willen doen? Of ‘ooit wel eens zoiets gedaan, maarrrrr …’ Vind je het lastig om (zelf) aan de slag te gaan met je vision board? De waarde van een 1 op 1 Visionboard sessie blijft keer op keer grandioos. Alle aandacht voor jou en jouw intenties. Je gaat lekker aan de slag om jouw gewenste veranderingen te manifesteren en een waar kunstwerk naar huis te gaan.

Zin in? Scroll direct naar beneden om je aan te melden via het aanmeldformulier!
Leuk, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

visualiseer wat wenst in jou

Sta jij wel eens stil bij waar jouw verlangens over gaan? Waar jou hart echt een sprongetje van maakt? Hoe voel jij je daarbij? Neem jij wel eens een bewust moment voor jezelf om dit te bekrachtigen en te realiseren? Neem jij de verantwoordelijkheid om te manifesteren waar jij naar verlangt?

je hebt nog geen vision board

Je bent nieuwsgierig, wilt er meer over weten. Ik nodig je uit in Breda. Je kiest voor het full 1:1 package of 1:1 visionboard in 1 day package, wat houdt het in? We gaan met jouw lievelingstoekomst aan de slag. Je komt tot inzichten; welke overtuigingen dienen niet meer, welke sparkle in jou mag meer aan het licht komen? Wat vind jij dat je waard bent?

Je krijgt een mooie stapel inspirerende bladen tot je beschikking, zodat jij visueel kunt gaan maken wat klopt voor jou. Vanuit je onbewuste, vanuit je gevoel. Ik ondersteun je hiermee in verbinding te komen.

Vervolgens kijken we samen naar jouw knipsels; wat zien we, wat voel jij? Uiteindelijk wordt het een geheel waar jij van gaat stralen en dus bewust als onbewust gaat realiseren en manifesteren. Daar krijg je handige tools voor mee.

“ik was wat sceptisch, maar ben waanzinnig blij en trots op het resultaat en heb zoveel zin in deze toekomst”

“ik opende vanmorgen mijn laptop en keek naar mijn visionboard wat nog steeds op de achterkant van mijn beeldscherm staat. Besefte me ineens dat ruim de helft is uitgepakt zoals ik me toen probeerde voor te stellen. Ongelooflijk! Dank je wel!”

Mieleke

waarde van jouw toekomst

  • Het 1:1 full visionboard in 1 day package betekent dat jij binnen 1 dag met je intenties, (kern)waarden en visionboard aan de slag gaat.  Je gaat de deur uit met een sprankelend visionboard!  We plannen hier een ruime halve dag voor in. Tijden afhankelijk van beschikbaarheid agenda’s en locatie. De waarde is € 333 ex BTW.
  • Het 1:1 full visionboard package bestaande uit 3 sessies van 75 min is een investering in jezelf van € 444 ex BTW
  • De uitgebreide ‘next level’ variant; je hebt al je Visionboard en bent toe aan verdieping. We gaan in op jouw (kern) waarden.
    Deze sessie duurt 2 a 2,5 uur. Twv € 145 ex BTW

realiseer jouw intenties

Wil je meer weten, even bellen of schrijven, neem vrijblijvend contact met me op.

Gun jezelf bewust tijd te nemen om je verlangen, wensen of een verandering te visualiseren en manifesteren. Of juist wanneer je daar moeite mee hebt, maar voelt dat er iets anders mogelijk is draagt een vision board bij hier vorm aan te geven. Het geeft richting om wensen te gaan realiseren.

“Create the things you wish existed”

1:1 Vision board aanmelding

Ik heb interesse in

Wil je af en toe een Sparkle ontvangen?

2 + 12 =