workshop

creëer jouw visionboard

Een visionboard maken is niet alleen inspirerend en leuk om te doen, het biedt verassende inzichten. Je visualiseert op een creatieve manier wat jou aanspreekt en je naartoe wilt. Je maakt jouw doelen visueel en daar blijft het niet bij; dit keer ga je ze ook realiseren; daar ga ik je tijdens deze workshop in meenemen.

De workshop bestaat uit een groepje, waarin je echt voor jezelf bezig bent en met alle beschikbare materialen lekker aan de slag gaat. Enthousiast? Scroll direct naar beneden om je aan te melden via het aanmeldformulier! Leuk, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

visualiseer wat wenst in jou

Sta jij wel eens stil bij waar jouw verlangens over gaan? Waar jou hart echt een sprongetje van maakt? Hoe voel jij je daarbij? Neem jij wel eens een bewust moment voor jezelf om intenties te bekrachtigen en te realiseren? De visualisatie middels een Visionboard blijtk een bewezen methode om jouw wensen in je werkelijkheid te realiseren (manifesteren).

wat gaan we doen?

  • Je krijgt een kleine voorbereidende opdracht
  • We starten we met een mindful oefening
  • Je stemt je af op je onbewuste
  • Ik deel de geheimen voor een super krachtig Visionboard dat voor jou gaat werken
  • Er is een prachtig aanbod en variatie in bladen en jij gaat aan de slag
  • Op het moment dat alles vastgeplakt is, krijg je van mij een vertaling van je visionboard en digitaal werkboekje ‘hoe er mee verder’
  • Een heerlijk moment om eens creatief voor jezelf bezig te zijn

praktische informatie

locatie

Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er fijne locaties nabij Breda waar de workshop gegeven wordt. Ook centraler in het land zijn er mogelijkheden. Ik kan ook jouw kant uit komen, wanneer je dit met een groepje zou willen doen op een door jou gekozen locatie; neem contact op!

content

Alle benodigde materialen zoals inspirerende bladen, scharen, lijm krijg je tot je beschikking. Een blanco vision board waar jij je creativiteit op kwijt kunt. Mocht je zelf materialen, items of bepaalde bladen/ plaatjes/ afbeeldingen hebben waar je door geïnspireerd bent geraakt en willen gebruiken neem die mee; het is jouw persoonlijke vision board.

investering

De investering die je voor jezelf doet in groepsvorm is € 75 pp ex BTW (€90,75 incl btw). In deze prijs zitten alle materialen, locatiehuur*, koffie, thee, wat lekkers en ben je ongeveer 3 uur bezig met jouw creatie. Wanneer je met de auto komt, faciliteer ik dat je gratis kunt parkeren nabij de locatie.

workshop op maat

Mocht je zelf een (netwerk) groepje hebben waar je deze workshop mee zou willen doen, eventueel met een bepaald thema, kunnen we dit organiseren. Een thema, een doel of visie kan centraal ingericht worden, maar hoeft niet. Dit kan een bedrijfslocatie zijn of ik kom naar een door jou gekozen plek. De locaties in Breda kunnen ook hiervoor ingezet worden. Informeer naar diverse mogelijkheden op maat.

realiseer jouw intenties & toekomst

Het is ook mogelijk hier 1 op 1 hier naar te kijken, kijk in menu bij Vision board 1:1 of neem vrijblijvend contact met me op.

Gun jezelf bewust tijd te nemen om je verlangen, wensen of een verandering te visualiseren en manifesteren. Of juist wanneer je daar moeite mee hebt, maar voelt dat er iets anders mogelijk is draagt een vision board bij om hier vorm aan te geven. Het geeft richting om wensen te gaan realiseren.

Meld je aan, niet alleen voor jouw moodboard, maar voor de creatie van wat wenst in jou!

Visionboard workshop aanmelding

Datum

Wil je af en toe een Sparkle ontvangen?

12 + 10 =