Waarom een Vision Board

Toen ik zelf een jaar of 7 terug van een coach de opdracht kreeg een vision board te maken, begon ik er wat onwennig aan. 

Een jaar later viel mijn mond open toen ik bewust stil stond bij dat vision board; ik had vrijwel alles gerealiseerd wat ik gevisualiseerd had! 

Dat ik jaren verder enorme verdiepende transformaties ben ondergaan, mezelf verrijkt heb met aanvullende opleidingen en onderzoek, in contact ben gekomen met mijn natuurlijke gave, mijn eerdere ervaringen niet voor niets bleken, had ik niet voorzien op het moment van deze foto waar ik samen met mijn toenmalige coach naar mijn aller eerste vision board keek en verder durfde te kijken.

Er bleek zoveel meer achter te zitten. Hoe zat ik in het ‘nu’? Dat op zichzelf is al een verrijkend inzicht en proces. Wat geloofde ik over mezelf? Wat verlangde ik echt? Wat vond ik mezelf waard? Wat geloofde ik dat ik kon gaan realiseren? 

Wat is er nodig om daadwerkelijk te kunnen stralen, echt wakker te worden met een nieuw bewustzijn en te luisteren naar je ware zelf. 

Wanneer je leert in contact te komen met je sparkling soul (stralende ziel), weet je dat die jou de weg wijst in wat je doen hebt; te bieden hebt in deze wereld.

Mijn vision board werd mijn krachtige kapstok.

Het brengt synchroniciteiten en vraagt authenticiteit tot in al je vezels. In contact ‘zijn’ met je unieke Sparkle, straal je uit en daarmee trek je aan wat je nodig hebt in jouw leven. Jij hebt de regie, je bent in staat te manifesteren wat jij wilt. 

Vertrouw dat je met nieuwe energie kunt manifesteren. Ik nodig je uit, ga er mee aan de slag, neem jouw tijd. Komt daar onvoldoende van, lees hier verder.

 

Ondertussen maak ik eens in de 2 jaar een nieuw vision board en ben ik me gaan verdiepen op welke wijze ik dit ‘professioneel’ en verankerd door kan en mag geven. Dit gun ik iedereen!

Een soort magie, betoverend! Ik heb cursussen gevolgd en ook in mijn coach opleiding is dit onderdeel geweest. Ondertussen hebben vele middels een workshop of 1:1 de afgelopen jaren met mij vision boards gemaakt en een nieuwe toekomst gemanifesteerd! Hoe vet is dat!

Anno 2021 bied ik 1:1 vision board coaching aan. Een vertrekpunt voor nieuwe inzichten, woorden te geven aan verlangen, dankbaarheid bekrachtigen en het hart te laten spreken.

Laat je verrassen; jouw vision board heeft een bijzondere uitwerking op wat jij wilt realiseren, wilt voelen. Het is aan jou op welke wijze je creatie op ‘next level’ voor jou gaat werken. Lees meer over 1:1 Vision board coaching in mijn aanbod. 

Neem vrijblijvend contact op, misschien heb je nog vragen, je merkt vanzelf of je hiertoe aangetrokken voelt. Would love to meet you!

Lees ook:

Wat jou energie kost, daar zit je goud

Wat jou energie kost, daar zit je goud

Welke coach heeft nu 8 jaar 100% tevreden coach klanten èn 15 jaar corporate ervaring? En toch zit ik een beetje bescheiden te doen en te stoeien met marketing en sales. Want oei oei; liever dat mijn klanten positieve ervaringen delen dan dat ik hard roep; je kunt bij...

Lees meer
Ik verblijf op Madeira

Ik verblijf op Madeira

Toen mijn partner in 2021 thuis kwam met ‘Madeira’, moest ik de locatie googelen. In 2021, 2022 en 2023 ben ik er meerdere keren langere periodes geweest. Ik kan er uitstekend werken dankzij gefaciliteerde co-work spaces, gecombineerd met prachtige hikes in de natuur...

Lees meer
Wanneer alles om gaat

Wanneer alles om gaat

Ik sta op een belangrijk punt. Alweer. Want zo’n jaar of 8 geleden stond ik ook op een groot kruispunt en besloot toen de richting van alle zekerheden op te geven; zoals een vast salaris. Ik besloot verantwoordelijkheid te nemen voor mijn geluk. En dat heeft het...

Lees meer