Wat jou energie kost, daar zit je goud

Welke coach heeft nu 8 jaar 100% tevreden coach klanten èn 15 jaar corporate ervaring? En toch zit ik een beetje bescheiden te doen en te stoeien met marketing en sales.

Want oei oei; liever dat mijn klanten positieve ervaringen delen dan dat ik hard roep; je kunt bij mij terecht! En toch werd ik uitgenodigd dit jùist te delen, want hoe weet jij anders wat ik in hemelsnaam te bieden heb?

Door mijn ervaring in het bedrijfsleven op hoog niveau, begrijp ik wat er gebeurd op de werkvloer op alle niveaus.

Ik was in mijn corporate tijd verantwoordelijk voor een omzet van 100 miljoen in een uitdagend regio gebied met 1600 mensen.

Mijn kracht zat (en zit) erin dat ik mij altijd focus op de mensen; wat is hun potentieel, waar lopen ze tegen hun grenzen aan en kan ik van betekenis zijn?

Dit gebeurde vanuit mijn onbewuste, want pas toen ik ontslag had genomen, ik voelde me uiteindelijk niet gelukkig, ben ik gaan onderzoeken wat mij nu zo succesvol maakte in het bedrijfsleven.

In dat proces begon ik mij te bewegen naar mijn onbewuste. Wist je dat ons onbewuste enorm veel invloed heeft op je dagelijkse leven?

Elke nieuwe cliënt, coachee, klant is ergens, waarvandaan we vertrekken om ‘verder’ te komen en vraagt een specifiek eigen aanpak of methodiek die voor diegene werkt.

Dat is de reden dat ik mij de afgelopen 9 jaar continu verrijk met diverse opleidingen en cursussen om mijn coach werk te ondersteunen om methodieken op maat toe te passen.

Het onbewuste bewust maken is dè eye opener waardoor iemand helderheid krijgt op een situatie waardoor je verder komt.

Het levert op dat je herkent waar jouw energie lekt en waar je energie moeiteloos stroomt. Mijn coach klanten bevinden zich ergens waar het leven of werk of ‘iemand’ teveel energie ‘kost’.

Voor mij is dat herkenbaar. Ik ben ooit, in het bedrijfsleven ook over mijn grenzen gegaan, waardoor ik verder verwijderd raakte van wat ik daadwerkelijk moeiteloos te bieden heb.

Ik heb veel meegemaakt met inspirerende en autoritaire leidinggevenden. In de tijd dat ik trouw was aan mijzelf, maakte ik de ene promotie na de andere. In de tijd dat ik mezelf onder druk liet zetten, verloor ik teveel energie en was ik mij niet (meer) bewust van mijn eigen kracht en talent.

Een oprecht goede coach was een welkom cadeau en van ongekende waarde voor mij.

Hoe is het resultaat meetbaar?

Ik zeg altijd tegen de organisatie die haar mensen laat coachen door mij; als het goed is ga je vanzelf verandering waarnemen.

Vorige week ontving ik bericht van een CEO en nieuwe opdrachtgever die zijn mensen coaching aanbiedt; ‘na 1 sessie merken we al verschil’. Wat dit bedrijfsmatig en voor de energie kan betekenen, kun je zelf invullen.

Ik weet dat mijn coachwerk goud waard is en energie oplevert.

Ik ontmoet je graag waar jij of je mensen zich nu bevinden. Interesse? Stuur mij een bericht voor vrijblijvende kennismaking.

Lees ook:

Ik verblijf op Madeira

Ik verblijf op Madeira

Toen mijn partner in 2021 thuis kwam met ‘Madeira’, moest ik de locatie googelen. In 2021, 2022 en 2023 ben ik er meerdere keren langere periodes geweest. Ik kan er uitstekend werken dankzij gefaciliteerde co-work spaces, gecombineerd met prachtige hikes in de natuur...

Lees meer
Wanneer alles om gaat

Wanneer alles om gaat

Ik sta op een belangrijk punt. Alweer. Want zo’n jaar of 8 geleden stond ik ook op een groot kruispunt en besloot toen de richting van alle zekerheden op te geven; zoals een vast salaris. Ik besloot verantwoordelijkheid te nemen voor mijn geluk. En dat heeft het...

Lees meer
Ik ging op mijn 35e met pensioen

Ik ging op mijn 35e met pensioen

Alweer ruim 7 jaar geleden heb ik mijn succesvolle senior management baan opgezegd. Mijn dikke Audi ingeleverd en rijkelijke salaris opgezegd. Het stond niet meer in verhouding tot hoe ik me voelde. Hoe voelde ik me eigenlijk? Het was confronterend dat een coach mij...

Lees meer