workshop

creëer jouw moodboard

Een moodboard of vision board maken is niet alleen inspirerend en leuk om te doen, het biedt verassende inzichten. Je visualiseert op een creatieve manier wat jou aanspreekt en je naartoe wilt. Je maakt jouw doelen visueel en daar blijft het niet bij; dit keer ga je ze ook realiseren; daar ga ik je tijdens deze workshop in meenemen. 

De workshop bestaat uit een groepje, waarin je echt voor jezelf bezig bent en met alle beschikbare materialen lekker aan de slag gaat. Enthousiast? Scroll direct naar beneden om je aan te melden via het aanmeldformulier! Leuk, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

summer time

Tijdens de (zomer) vakantie komen er soms inzichten, ideeen, inspiratie of behoefte iets ‘anders’ te willen . Sta jij stil bij wat je wilt realiseren, bekrachtigen, veranderen of creëren voor jezelf? Een verlangen wat je anders wilt, meer wilt, wilt ontdekken… Werp geen excuses op; ‘ja maar de kinderen, ja maar mijn vriend/ man, ja maar mijn werk’. Nee; juist de combinatie maakt dat ook jij kunt manifesteren waar jij naar verlangt!

Gun jezelf een fijn moment om jouw plannen, ambitie, dromen te visualiseren. Of juist wanneer je daar moeite mee hebt, maar voelt dat er iets anders mogelijk is, kan een moodboard bijdragen hier vorm aan geven. 

 

praktische info

locatie

Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 2 fijne locaties in en nabij het centrum van Breda waar de workshop gegeven wordt. Ik kan ook jouw kant uit komen, wanneer je dit met een groepje zou willen doen op een door jou gekozen locatie; neem contact op!

content

Alle benodigde materialen zoals inspirerende bladen, scharen, lijm krijg je tot je beschikking. Een blanco vision board waar jij je creativiteit op kwijt kunt. Mocht je zelf materialen, items of bepaalde bladen/ plaatjes/ afbeeldingen hebben waar je door geïnspireerd bent geraakt en willen gebruiken neem die mee; het is jouw persoonlijke vision board.

investering

De investering die je voor jezelf doet is € 55 incl BTW voor particulieren. Wanneer je deze zakelijk kunt indienen of een eigen bedrijf hebt is dit bedrag excl BTW. In deze prijs zitten alle materialen, locatiehuur, koffie, thee, wat lekkers en mijn persoonlijke begeleiding. Wanneer je met de auto komt, faciliteer ik dat je gratis kunt parkeren. 

bereikbaarheid

De locaties zijn goed bereikbaar met zowel auto als OV. 1 van de locaties ligt in hartje centrum Breda en is slechts 800 meter wandelen van CS Breda. De parkeergarage waar je veilig je auto kunt parkeren is op 5 min lopen van deze workshop locatie.

De andere prachtige locatie ligt aan de rand van het centrum, dit is 1 bushalte vanuit CS of 20 min wandelen, hier kun je de auto direct parkeren. Details over de locatie ontvang je na aanmelding.

duur

De workshop duurt in totaal 3 uur

workshop op maat

Mocht je zelf een (netwerk) groepje hebben waar je deze workshop mee zou willen doen, eventueel met een bepaald thema, kunnen we dit organiseren. Een thema, een doel of visie kan centraal ingericht worden, maar hoeft niet. Dit kan een bedrijfslocatie zijn of ik kom naar een door jou gekozen plek. De locaties in Breda kunnen ook hiervoor ingezet worden. Informeer naar diverse mogelijkheden op maat. 

realiseer jouw intenties & doelen

Het is mogelijk hier 1 op 1 hier naar te kijken, neem vrijblijvend contact met me op.

Gun jezelf een fijn moment om jouw plannen, ambitie, dromen te visualiseren. Of juist wanneer je daar moeite mee hebt, maar voelt dat er iets anders mogelijk is draagt een moodboard bij om hier vorm aan te geven. Het geeft richting om wensen te gaan realiseren.

Meld je aan voor een dag dat jou aanspreekt zie aanmeld formulier. Geef een aantal vrijdag en/ of zondag data op. Ik bundel een groepje, regel de locatie en dan hoor je direct van mij.

Meld je aan, niet alleen voor jouw moodboard, maar voor de creatie van wat wenst in jou!

Aanmelding workshop

Datum

Wil je af en toe een Sparkle ontvangen?

15 + 2 =